УЕБ ДИЗАЙН

При изработката на всеки един уебсайт ние даваме най-доброто от себе си, независимо дали работим за малка фирма или за голям бизнес.

Екипът ни от талантливи и креативни уеб дизайнери създава атрактивни и лесни за ползване дизайни, които следват фирмената визия и имидж и ясно предават посланията на нашите клиенти. Предимство на дизайните, които правим, е това, че те са достъпни от различни устройства и платформи.

В зависимост от изискванията на клиента, нашите разработчици ще използват готова система за управление на съдържанието, като WordPress и Opencart или ще изработят индивидуално решение за целите на проекта.

Благодарение на най-добрите практики и технологии, които използваме, ние гарантираме, че вашият сайт ще бъде добре оптимизиран и достъпен за търсачките. С различни инструменти и приставки можем да използваме силата и влиянието на социалните мрежи, като ги интегрираме във вашия сайт. Всичко това ще допринесе за подобряването на вашето онлайн присъствие.
Порцес на изработка

Продукт

В първа стъпка правим пълно проучване относно услугата или продукта на клиента

Дизайн

След като проучим продукта или услугата избираме най-подходящия дизайн за клиента.

Функционалност

Съобразено с продукта услугата и дизайна разбработваме Функционалноста на уеб сайта да бъде лесно ползваем от клиентите за да могат да намерат максимално бързо това което търсят

Пускане на сайта

След като изпълним всички стъпки сайта е готов за пускане след неговото стартиране нашите експерти в областта на маркетинга могат да помогнат на нашите клиенти за по нататъшното развитие на платформата.Услуги


Адаптивен дизайн


Анализ на уеб сайт


Предварителен преглед на дизайн


Дизайн според последните изисквания.


Стратегия за развитие


Инсталация и настройване на готови продукти


Позлване на готови продукти и тяхната интеграция


Тестване на платформи


Лого дизайн
Нека стартираме 

вашият проект не губете време

Ние ще ви помогне да постигнете целите си и да развиете бизнеса си.

Контакт с нас